Recept

Het recept friet kapsalon bestaat uit de volgende ingrediënten:
 
  IngrediëntenHoeveelheid 
 1. Doner kebab of Shoarma vlees 1/2 bak
 2. Friet (goed doorbakken, niet te zacht) 1/2 bak
 3. Sla Plukje sla
 4. Sauzen: Knoflook saus, Sambal Hand vd meester bepaald
 5. Kaas: Goudse kaas of Mix van Goudse met mozarella Bovenkant bak volledig bedekken
 
Bereidingswijze:
 
Bak de doner kebab of shoarma lekker krokant en gebruik lekker veel kruiden.
Vervolgens bak je de friet op 180C tot deze knapperig en goud geel is. Let op: De friet mag niet te "slap" zijn want door de sauzen die later worden toegevoegd zal de friet enigszins zachter worden.
Voeg het friet en het vlees samen in een aluminium ovenschaaltje en zorg dat de friet onderop gaat.
De fijn gesneden sla blaadjes snipper je erboven op, zorg dat dit niet te veel is.
Als laatste voeg je de geraspte kaas er aan toe en bedek je de gehele bovenkant er mee.
 
Het gehele gerecht zet je nog even onder de grill waardoor de kaas lekker smelt en tussen het vlees en de friet naar beneden zakt.
Als de kaas lichtelijk bruin begint te kleuren is het gerecht klaar!
 
Eet smakelijk!
 
Comments